Презентације

Ни један део презентација не сме се публиковати, умножавати нити преузети у било ком облику, било којим средствима, електронским или механичким што укључује фотокопирање и умножавање без дозволе аутора.
Евиденција лекара чланова ЛКС са важећом лиценцом

Евиденција лекара чланова ЛКС са важећом лиценцом
детаљније...

Отварање изложбе у Народном музеју Ваљево: Ваљево 1914-1915. године – град болница

Дан уочи стоте годишњице смрти велике српске сликарке Надежде Петровић, која је у Ваљеву умрла 3. априла 1915. године од пегавог тифуса, отворена је велика изложба „Ваљево 1914.-1915. године- град болница” у Народном музеју Ваљево. У години када свет обележава стогодишњицу Великог рата, за сам град најзначајнија су збивања везана за Ваљевску ратну болницу. Отварању изложбе присуствовали су Директор ЛКС спец. др мед. Весна Јовановић, прим. и Председник РЛК Београда проф. др Олга Поповић.
детаљније...

ПРЕЗЕНТАЦИЈЕ - Дани српске медицинске дијаспоре 2012.

Презентације са предавања Дерматологија данас, Преоперативна и интраоперативна дијагностика у хируршкој патологији, Ургентна стања у медицини, Туберкулоза - никад завршена прича;
детаљније...

ОБУКА СУДИЈА СУДОВА ЧАСТИ ЛКС

Предавања са акредитованог курса "Обука судија Судова части ЛКС" (А-1-3937/11)
детаљније...

Анализа медијске слике лекарске професије

У уторак 29.05.2012 у 12:30 у "Медија центру" је одржано јавно читање Анализе медијске слике лекарске професије које остављају текстови објављивани у штампи у Србији у периоду од 2007 до 2011.
детаљније...