ЛКС у медијима

Како се вреднују лекарски подвизи? Прва ТВ, 9. фебруар 2019
феб 11 2019

Какав је статус лекара у Србији, зашто негативни примери из лекарства доминирају у медијима и колико се са друге стране, вреднују лекарски подвизи била је тема Јутарњег програма на Првој телевизији, о којој је говорио др Милан Динић, директор Лекарске коморе Србије.
детаљније...

Др Милан Динић, Београдска хроника-РТС, 10.10.2018.
окт 11 2018

Да ли Србији недостају лекари била је тема емисије Београдска хроника на РТС-у у којој је гостовао др Милан Динић, директор Лекарске коморе Србије.
детаљније...

Гостовање у емисији Јутро са Наташом, Прва телевизија
авг 16 2018

Др Милан Динић, директор Лекарске коморе Србије гостовао је у емисији "Јутро са Наташом" на Првој телевизији. Теме разговора биле су како поправити однос између пацијената и лекара
детаљније...

Гостовање др Милана Динића у емисији Хипократ
јул 20 2018

О улози и значају Лекарске коморе Србије за унапређење положаја лекарске струке и активном залагању за подизање квалитета здравственог система Србије говорио је др Милан Динић, директор Лекарске коморе Србије у емисији Хипократ која је емитована 11. јула 2018. године на телевизији Палма Плус.
детаљније...

Гостовање др Милана Симића, председника УО ЛКС на НТВ
апр 19 2018

О недостатку лекара специјалиста са којим се суочавају здравствене установе, унутрашњим миграцијама и одласку лекара из земље, као и о предлозима и залагању Лекарске коморе Србије за побољшање положаја и услова рада лекара у Србији говорио је др Милан Симић, председник Управног одбора Лекарске коморе Србије у емисији Клиника која се емитује на Нишкој телевизији.
детаљније...

Објављен ауторски текст др Динића у часопису CPME
феб 19 2018

У јануарском издању часописа који објављује CPME (Standing Committee of European Doctors) објављен је ауторски текст др Милана Динића, директора Лекарске коморе Србије на тему "Изазови здравственог система Србије у процесу усклађивања законодавства са регулативом Европске уније"
детаљније...

Потписивање Декларације о подршци вакцинацији - прилози са ТВ
јан 31 2018

Потписивање Декларације о подршци вакцинацији - прилози са ТВ Алџазира и Радио Телевизије Србије, 30. јануар 2018. године
детаљније...

Гостовање директора ЛКС у јутарњем дневнику РТС-а, 30. јануар 2018. године
јан 31 2018

Најављујући потписивање Декларације о подршци вакцинацији, др Милан Динић, директор Лекарске коморе Србије рекао је да је ситуација таква да стручна јавност мора да у 21. веку објашњава и доказује поново ствари које су доказане пре 50 година.
детаљније...

Гостовање директора ЛКС у јутарњем програму ТВ Пинк, 27.10.2017. године
окт 30 2017

„Размена кадрова између државног и приватног система треба да буде предмет законске регулативе јер је то један од начина на који може да се реши проблем дефицита кадрова у државним установама“, рекао је др Милан Динић, директор Лекарске коморе Србије у јутарњем програму ТВ Пинк.
детаљније...

Гостовање председника УО ЛКС у јутарњем програму НТВ Ниш, 3.10.2017. године
окт 30 2017

Др Милан Симић, председник Управног одбора Лекарске коморе Србије говорио је у јутарњем програму НТВ Ниш о проблему дефицита лекара специјалиста у здравственим установама, унутрашњим миграцијама лекара и одливу кадрова у иностранство, увођењу платних разреда, као и о ставовима Лекарске коморе Србије о начинима решавања највећих проблема у здравственом систему Србије
детаљније...