ЛКС у медијима

Гостовање др Милана Динића, Рано јутро, Хепи ТВ, 4. мај 2019
мај 06 2019

Како је одузимање лиценце регулисано новим Законом о здравственој заштити, говорио је др Милан Динић, директор Лекарске коморе Србије за Рано јутро на Хепи телевизији, 4. маја 2019. године
детаљније...

Како се вреднују лекарски подвизи? Прва ТВ, 9. фебруар 2019
феб 11 2019

Какав је статус лекара у Србији, зашто негативни примери из лекарства доминирају у медијима и колико се са друге стране, вреднују лекарски подвизи била је тема Јутарњег програма на Првој телевизији, о којој је говорио др Милан Динић, директор Лекарске коморе Србије.
детаљније...

Др Милан Динић, Београдска хроника-РТС, 10.10.2018.
окт 11 2018

Да ли Србији недостају лекари била је тема емисије Београдска хроника на РТС-у у којој је гостовао др Милан Динић, директор Лекарске коморе Србије.
детаљније...

Гостовање у емисији Јутро са Наташом, Прва телевизија
авг 16 2018

Др Милан Динић, директор Лекарске коморе Србије гостовао је у емисији "Јутро са Наташом" на Првој телевизији. Теме разговора биле су како поправити однос између пацијената и лекара
детаљније...

Гостовање др Милана Динића у емисији Хипократ
јул 20 2018

О улози и значају Лекарске коморе Србије за унапређење положаја лекарске струке и активном залагању за подизање квалитета здравственог система Србије говорио је др Милан Динић, директор Лекарске коморе Србије у емисији Хипократ која је емитована 11. јула 2018. године на телевизији Палма Плус.
детаљније...

Гостовање др Милана Симића, председника УО ЛКС на НТВ
апр 19 2018

О недостатку лекара специјалиста са којим се суочавају здравствене установе, унутрашњим миграцијама и одласку лекара из земље, као и о предлозима и залагању Лекарске коморе Србије за побољшање положаја и услова рада лекара у Србији говорио је др Милан Симић, председник Управног одбора Лекарске коморе Србије у емисији Клиника која се емитује на Нишкој телевизији.
детаљније...

Објављен ауторски текст др Динића у часопису CPME
феб 19 2018

У јануарском издању часописа који објављује CPME (Standing Committee of European Doctors) објављен је ауторски текст др Милана Динића, директора Лекарске коморе Србије на тему "Изазови здравственог система Србије у процесу усклађивања законодавства са регулативом Европске уније"
детаљније...

Потписивање Декларације о подршци вакцинацији - прилози са ТВ
јан 31 2018

Потписивање Декларације о подршци вакцинацији - прилози са ТВ Алџазира и Радио Телевизије Србије, 30. јануар 2018. године
детаљније...

Гостовање директора ЛКС у јутарњем дневнику РТС-а, 30. јануар 2018. године
јан 31 2018

Најављујући потписивање Декларације о подршци вакцинацији, др Милан Динић, директор Лекарске коморе Србије рекао је да је ситуација таква да стручна јавност мора да у 21. веку објашњава и доказује поново ствари које су доказане пре 50 година.
детаљније...

Гостовање директора ЛКС у јутарњем програму ТВ Пинк, 27.10.2017. године
окт 30 2017

„Размена кадрова између државног и приватног система треба да буде предмет законске регулативе јер је то један од начина на који може да се реши проблем дефицита кадрова у државним установама“, рекао је др Милан Динић, директор Лекарске коморе Србије у јутарњем програму ТВ Пинк.
детаљније...

Прва Претходна
1/3
Последња