ZEVA састанак од 17. до 19. септембра 2009. Године, у Београду

понедељак, 31 август 2009

 Лекарска комора Србије са задовољством Вас обавештава да ће организовати ZEVA састанак од 17. до 19. септембра 2009. Године, у Београду. ZEVA је организација која окупља лекарске коморе Централне и Југоисточне Европе и на њеним састанцима се разматрају акутелности и изазови који се постављају пред лекарску професију и дискутује се о свим темама које су од значаја за лекарство у целини. На прошлогодишем ZEVA састанку, указана нам је част када нам је поверена организација овог битног скупа.

Лекарска комора Србије чини све да на свом путу и деловању лекарство Србије што више приближи стандардима Европске уније, па ће у складу са тиме и теме овогодишњег ZEVA састанка ''Будућност медицинске професије'' бити Болоњски процес и Континуирана медицинска едукација у највећем делу, али ће и остале битне теме за лекарску струку бити у једнакој мери заступљене.

Лекарска комора Србије Вас са задовољством позива да испратите активности овогодишњег ZEVAсастанка, једног од најважнијих догађаја за Лекарску комору али и лекарство Србије у целини.